Mărțișoare din argint pentru o primăvară strălucitoare

Se spune că atunci când începi ceva cu dreptul, îl continui așa. Însă noi nu ne limităm doar la atât, așa că începem primăvara cu cele mai delicate mărțișoare. Am creat noua colecție, cu gândul la îmbrățișările soarelui de primăvară. Așa am ajuns să confecționăm mărțișoare din argint si cu pietre swarovski care îmbrățișează frumos și delicat trupul femeilor prețuite de tine.

Bijuterii din argint by Miss Mary A Little

La Miss Mary A Little, confecționăm povești de dragoste din sfoară și un strop de strălucire. Pentru că le facem manual, toate sunt speciale și destinate să aducă bucurie în viața oricărei purtătoare. Misiunea lor începe de cum sunt asamblate în atelierul nostru. De fiecare dată când le punem în plic, alături de mica scrisoare pentru tine, noi înșine ne încărcăm de vibe-ul lor pozitiv.

Nu suntem fanii bijuteriilor greoaie, de aceea adoptăm mereu un design minimalist picurat cu un strop de strălucire. Chiar dacă mărțișoarele de argint sunt o tradiție, noi le adaptăm modernității printr-o alcătuire flexibilă, care se asortează cu orice ținută și orice vârstă. 

Pentru cine sunt mărțișoarele din argint?

Le confecționăm pentru toate persoanele importante din viața ta. Sunt suficient de rezistente încât să susțină și să scoată în evidență frumusețea persoanei pe care o îndrăgești, dar suficient de delicate încât să o lase să impresioneze. 

Expresive, îndrăznețe și delicate, mărțișoarele noastre, fie cu pietre swarovski sau din argint, sunt potrivite pentru orice femeie importantă și prețuită de tine. Se potrivesc pentru mama ta, iubita, soția sau fiica ta. Culorile din noua colecție sunt în mod tradițional roșu și alb, astfel încât să ofere pe lângă frumusețe, și prosperitate și noroc. Totuși, orice model se poate comanda pe culoarea care se potrivește cel mai bine destinatarei.

Colecția de primăvară: Mărțișoare din argint

Credem că natura e cel mai frumos accesoriu de purtat. Așa că întreaga noastră colecție e despre ea. Designul minimalist și delicat reflectă frumusețea florilor de primăvară. Așa cum ele iubesc soarele și își îndreaptă întreaga frumusețe către el, la fel și mărțișoarele noastre cu pietre swarovski sau din argint știu să transmită cele mai frumoase și puternice sentimente. 

Inele tip mărțișor cu pietre și perle swarovski

Inelele swarovski on string și pearl on string sunt mărțișoarele perfecte pentru a fi purtate pe deget. Sfoara împletită din roșu și alb leagă la mijlocul ei un simbol prețios, din perluță sau piatră swarovski, în funcție de preferință, menit să aducă noroc celei care o poartă. Sfoara este flexibilă, așa că grijile în privința dimensiunii nu mai sunt necesare. 

Brățări mărțișor din argint

Brățările mărțișor sunt cele mai la modă adaptări ale tradiției noastre de primăvară. Lejere și tinerești, ele conferă un aspect delicat mâinii. Pentru că sunt atât de în vogă, am pregătit patru modele atractive de brățări mărțișor: Mărțișor swarovski, silver mărțișor star, silver mărțișor infinity, silver mărțișor heart on string bracelet. Fiecare model e unic, făcut manual, cu un pandant asortat cu gusturile femeilor din viața ta.  

Coliere mărțișor

Pentru femeile nonconformiste, iubite și susținute de partenerii lor, am pregătit colierele pearl velvet choker (red) și ribbon with swarovski string necklace. Ambele dau un aspect primăvăratic și jucăuș ținutelor elegante sau casual și pot fi purtate tot restul anului.

Share your thoughts

Select your currency
RON Romanian leu
EUR Euro